2010. április 7.

Retro:Sheep, Dog, 'n' Wolf


Üdv! kadi vagyok én fogok foglalkozni a retros játékokkal. Kezdjünk is bele: Először  is foglalkozzunk a Sheep, Dog, 'n' Wolf-al

Katt  a Címre...

Maga  Játék PSX -re jelent meg 2001-ben de később megjelent PC-re is,valamint Észak Amerikában Sheep Raider néven adták ki. A Játékban Ralph farkast irányíthatjuk akit a Kengyelfutó Gyalogkakukkból ismerhetünk. A  Story szerint Dodó Kacsa által vezetett Valóság Show-ban szereplünk ahol bárányokat kell lopnunk  Sam kutyától,  és azokat egy megadott pontra leszállítani. Egész egyszerűnek hangzik de nem ilyen egyszerű. Minden pályán különböző tárgyakat kell felhasználnunk és/vagy  kombinálni őket. Továbbá néha Dodó kacsa is néhány hasznos tippel lát el minket. Maga a játék korához képest jól néz ki, Egyszerű de szép grafika jellemzi. Nekem szerencsém volt mind a PSX-es ,mind a PC-s változathoz , Irányítás ügyileg mondhatni a konzolos változat kényelmesebb de a Grafikailag a Pc-s szebb.

Fölül a PSX grafikáját látjuk, Míg lentebb a Számítógépét


Aki nem szeret(esetleg nem tud) hosszú órákon át gondolkozni hogy mit kell csinálni annak nem ajánlom ezt a játékot. Ugyanakkor ha valaki megijedne hogy platformjáték, És ő nem nagyon ügyes az ilyen ugrálós játékokban annak nem kell megijednie, Ha esetleg le esik vagy fölrobban vagy a kutya észreveszi és picit megveri a Farkast akkor nincs semmi probléma. Nem kell a pályát előröl kezdeni, nem kell checkpointokat vadászni. a játék egyszerűen visszarak pár méterrel arrébb és onnan folytathatjuk a vadászatot ahol abbahagytuk. 


Összességében egy kellemes, élvezhető, játékosbarát, de ugyanakkor elgondolkodtató játékot próbálhatunk ki eme remekműben. Mindenkinek csak ajánlani tudom érdemes rá egy pillantást vetni. 

Végezetül pedig egy videóval zárnék: 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése